БРУНО МАРС ДОНИРАШЕ 24 000 ОБРОЦИ!

Светски познатата музичка ѕвезда Бруно Марс донираше 24 000 оброци во Хаваи за претстојниот празник Ден на благодарноста.

Донацијата е во рамките на организацијата Salvation Army . Тоа е организација која работи со хумана мисија хранејќи ги гладните и помагајќи им на сиромашните и обесправените во повеќе од 131 земја.

Нивните најглавни мисии во моментот се глобалната сиромаштија, трговијата со луѓе и борбата со наркотиците.

Организацијата дневно обезбедува повеќе од 156 000 оброци за сиромашните луѓе низ светот.

About

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *