ДИЗНИ СО НОВА АДАПТАЦИЈА НА КРАЛОТ ЛАВ! (ВИДЕО)

Од продукцијата на Дизни се пофалија со нова адаптација на можеби најпознатиот анимиран филм за деца Кралот Лав. Со овој трејлер тие ја најавија премиерата за следното лето.

About

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *