Д ФЕСТИВАЛ НОМИНИРАН ЗА НАЈДОБАР ФЕСТИВАЛ ДО 10 000 ПОСЕТИТЕЛИ!

Дојранскиот Д Фестивал со уште една најнова номинација за фестивалските оскари:

Најдобар фестивал со капацитет до 10.000 посетители, на престижните European Festival Awards!

Одличниот фестивал на алтернативна музика која во својата програма секогаш има атрактивни изведувачи од целиот свет е во трка со најдобрите во Европа. Дека дефинитивно припаѓаат таму и ќе бидат посилни со вашата поддршка во гласањето кое трае до крај на ноември.

Гласајте за Д ФЕСТИВАЛ во категорија BEST SMALL FESTIVAL на овој линк:

https://www.surveymonkey.co.uk/r/7DVFJKS

 

About

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *