КАКО БРЗИОТ ДЕЈВИД УСПЕА ДА ГО СПАСИ МАЛОТО ЖИВОТНО! (ВИДЕО)

Носителот на олимписко злато од Рио 2016 на трката од 4х400м, Дејвид Вебург, минатата недела направи еден многу убав гест кој допре до срцата на многумина.

Во најголемиот сообраќаен метеж тој го напушти своето возило и излезе да го спаси беспомошното животно.

Погледнете:

About

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *