КАКО ЌЕ СЕ СПРАВИМЕ СО ЗЕМЈОТРЕСИ И ПОЖАРИ ВО ИДНИНА?! (ВИДЕО)

Овие два технолошки пронајдоци се најавени како безбедносни иновации кои би помогнале на човештвото во брзо и ефикасно справување со елементарните непогоди.

About

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *