МАРТИЈА СО НОВА ПЕСНА И СПОТ! (ВИДЕО)

Мартија Станојковиќ, девојчето кое пред неколку години ја освои публиката во балканското талент шоу “Пинкови Ѕвездички”, деновиве ја промовира својата втора песна под наслов “За сите нас”.

Уживајте

About

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *