“НОКАУТ„ СО НОВ АКУСТИЧЕН АЛБУМ!

Групата НОКАУТ заедно со Игор Џамбазов и Гуру Харе ќе снимаат нов акустичен албум. Сите Вие може да бидете дел од прекрасната атмосфера која ќе се одвива во живо на 26ти декември 2018, во Skopje Marriott Hotel, во 21:00 часот. НОКАУТ на социјалните мрежи објавија покана која гласи:

“Со огромно задоволство ве покануваме да бидете дел од снимањето во живо на нашиот нов акустичен албум.

НОКАУТ И ИГОР ЏАМБАЗОВ LIVE IN MARRIOTT UNPLUGGED

26 декември 2018, Skopje Marriott Hotel, 21.00 часот. Специјален гостин Гуру Харе„.

About

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *