ПОЛИЦАЕЦ И МАЧОР СЕ СРЕТНАЛЕ ВО БРИТАНИЈА… (ВИДЕО)

Типично британско секојдневие од улиците на Лондон. Полицаец сретнува мачор на кој му треба помош. Неговата реакција – мала ама безценета…

 

About

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *