СТУЈАРДЕСА ДОЕШЕ БЕБЕ НА МАЈКА КОЈА ОСТАНА БЕЗ МАЈЧИНО МЛЕКО!

Младата стујардеса Патриша Органо е името чие најмногу се чита овие денови низ медиумите во светот. Причина за тоа е нејзиното добро дело кое таа го стори.

Се работи за авионски лет кој се случил при крајот на минатиот месец. Авионот штотуку полетал и Патриша забележала дека едно бебе многу плаче и дека нешто не е во ред. Таа и’ пришла на мајката и ја прашала што не е во ред. Мајката и објаснила дека бебето е гладно, но дека таа веќе нема од мајчиното млеко, а само тоа го јаде моментално.

Патриша понудила таа да го нахрани детето со свое мајчино млеко, по што мајката прифатила. Го однеле детето во кабинскиот дел каде што таа го доела. Додека детето јадело и се смирило, мајката со олеснување заспала. Стујардесата го чувала детето се’ дури мајката не се пробудила. Добивајќи информација дека таа подолг период била без сон заради нејзиното бебе.

 

I BREASTFED A STRANGER’S BABY INFLIGHTYesteday, I was scheduled for a check flight to be qualified as a Cabin Crew…

Gepostet von Patrisha Organo am Mittwoch, 7. November 2018

About

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *