ФЕНИКС НА РИТА ОРА СО РЕКОРДНА СЛУШАНОСТ!

Новиот албум на Рита Ора под наслов Феникс беше промовиран денеска со нови 12 песни.

На само неколку часа од пуштањето на песните во етер, тие беа меѓу највртените и најслушаните во светот. Веќе има повеќе од една милијарда стримови!

Ова е нејзин втор албум после првиот кој го издаде во 2012та година.

Моментално се наоѓа на прво место во Британија, Турција, Грција, Австралија, Катар и Сингапур, а во сите други поголеми земји се наоѓа во топ 3 најслушани албуми за 2018та година!

About

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *