ФОТОГРАФИЈА КОЈА ЌЕ ГИ СТОПИ ВАШИТЕ СРЦА!

Најубави коментари на интернет овие денови доби дедото кој и помогна на мајката, чувајќи го нејзиното дете додека таа пополнуваше формулари за лекување додека чекаше ред во болницата.

Доказ дека сеуште постојат добри луѓе кои би помогнале и на непознати кои штотуку ги сретнале во животот, кога тоа им е најпотребно.

Кога младата мајка влегла во болницата со својот едногодишен син на своите рамења, човекот не можел да остане рамнодушен, а да не и помогне, гледајќи го целиот умор во нејзините очи.

Овој момент бил овековечен од друг пациент кој исто така чекал ред во болницата.

Во продолжение погледнете го целиот прилог:

About

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *