ХУАВЕИ ГО ПРЕТСТАВИ НОВИОТ “П СМАРТ”! (ВИДЕО)

Huawei P Smart е новиот буџетски модел од кинескиот гигант за паметни телефони и е еден од најевтините телефони со популарниот 18: 9 екран. Предводниците на Huawei се одлични, но дали P Smart може да се справи со конкуренцијата од сопствениот буџет на под-брендот.

About

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *