9ти Ноември за 9та самостојна изложба на Александар Филев!

Под насловот “Нескротлива енергија” во НУЦК “Aнтон Панов” во Струмица на 9ти Ноември во 19.30 часот ќе се одржи самостојна изложба на академскиот сликар Александар Филев.

Ова ќе биде негова деветта самостојна изложба. Се работи за изложба од голем формат на која ќе бидат изложени повеќе од 100 негови уметнички дела.

Во продолжение погледнете некои од неговите дела.

About

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *