Tag: ново

ЗОШТО KuponGo И КАКО ФУНКЦИОНИРА!

  У.В. : Кои се KuponGo?      Па, ние сме среќни луѓе кои на забавен начин сакаат да воведат нов интересен начин на купување, а притоа грижејќи се да не се плаќа целосната цена. Секој додаваше идеи за како да воведеме ведрина на начин да направиме спој на моментално најактуелните алатки со кои луѓето се релаксираат,…

УБАВИ ВЕСТИ СО АЛЕКСАНДРА ЈАНЕВА! (ИНТЕРВЈУ)

  Миленичката на македонската публика Александра Јанева во разговор со нашиот тим ни ги откри нејзините УБАВИ ВЕСТИ и дел од нејзините идни планови. Во прилог прочитајте со што ќе не изненади. У.В: Како тече еден Ваш обичен работен ден, која е Вашата дневна рутина? На нозе сум околу 9, 10 сабајле, но можам да…

УБАВИ ВЕСТИ СО “ДУПЕР”! (ИНТЕРВЈУ)

Овие дечки се тотално НАШ ТИП, тие ИМААТ ТЕЛА ЗА НА ТЕЛЕВИЗИЈА и одлично се снаоѓаат со тоа. “Не сум твојт тип” и “Тело за на TV” песните кои се најдоа на македонската топ листа и имаат одлична слушаност. “ДУПЕР” се нашите нови супер дечки. УВ: Вие сте едно ново прекрасно освежување за македонската сцена.…

5 ТЕХНОЛОШКИ ИНОВИТЕТИ ЗА 2018

3Д метал принтер Сега печатарите можат да прават метални предмети брзо и евтино. Способноста да се направат големи и комплексни метални предмети по порачка би можело да го трансформираат производството. Вештачки ембриони Истражувачите најдоа начин да создадат структура на ембриони од матични клетки без употреба на јајце клетки или сперматозоиди. Со користење на вештачки ембриони…