Tag: слушалки

5 ТЕХНОЛОШКИ ИНОВИТЕТИ ЗА 2018

3Д метал принтер Сега печатарите можат да прават метални предмети брзо и евтино. Способноста да се направат големи и комплексни метални предмети по порачка би можело да го трансформираат производството. Вештачки ембриони Истражувачите најдоа начин да создадат структура на ембриони од матични клетки без употреба на јајце клетки или сперматозоиди. Со користење на вештачки ембриони…