Tag: факултет

ПЕНЗИОНЕРОТ КОЈ БЕСПЛАТНО ПРЕВЕЗУВА СИРОМАШНИ СРЕДНОШКОЛЦИ И СТУДЕНТИ!

Прв пат тоа го направил неколку дена пред Божиќ. Пол Гетечиус изгледал како татко што ја чека својата ќерка од колеџ. Поздравувајќи ја насмеаната млада жена надвор од студентскиот дом, го фрлил ранецот во својот автомобил, а потоа го напуштил паркингот прекриен со снег и автомобили. Следниот ден, тој го сторил истото и на друг…